David Boreanaz

1. dubna 2007 v 12:50 | Kelly |  BtVS - Herci
Životopis Davida Boreanaze →

David Boreanaz
Datum narození: 16.5.1971
Místo narození: Buffalo,New York,USA
Znamení: Býk
Vlasy: hnědé
Oči: hnědé
Výška: 185 cm
David chtěl už od malička být hercem. A tak věnoval svému snu velké úsilí. Studoval herectví na Itaca Colege, kterou úspěšně absolvoval v New Yorku. Poté odjel do Los Angeles zkusit štěstí. Nicméně neměl moc velký úspěch. Začal hrát menší roličky v sitcomech jako je např. Ženatý se závazky a také v reklamách. Mimo jiné dělal taky různé práce, jako je parkování aut, dodávky do domu apod.
Jeho opravdová šance přišla až po třech letech - role Angela v Buffy, Přemožitelka upírů. A tak David dlouho neváhal a podepsal smlouvu s castingovou ředitelkou. A od doby, kdy začal hrát v Buffy, se stal miláčkem milionů žen. Jako upír Angel zaujal natolik, že se dočkal vlastního seriálu nazvaného Angel.
V roce 1998 se David oženil. Prý to byla láska na první pohled, ale už v říjnu 1999 se rozváděl. V roce 2001 se oženil znovu a 1.5.2002 se jim narodil syn. Jmenuje se Jayden Rayne. David rád hraje golf a čas od času se účastní ledního hokeje pro charitu.
Filmografie
2008 Our Lady of Victory (Ed Rush)
2007 Suffering Man´s Charity (Sebastian St. Germain)
2006 Mr. Fix It (Lance Valenteen)

2005 - ??? Bones
- Sběratelé kostí (Seeley Booth)

2005 These Girls (Keith Clark)

2005 Hard Easy - Zdánlivě snadné (Roger Hargitay)

2005 The Crow: Wicked Prayer - Vrána 4: Pekelný kněz (Luc Crash/Death/Satan)

2004 Kingdom Hearts II (Squall Leonhart)

2003 Jon E. Edwards Is in Love

2002 I'm with Lucy -
Chodím s Lucy (Luke)

2002 Kingdom Hearts
(Squall Leonhart/Leon)

2002 Baby Blues = epizoda 2x03 (Teddy-Cam)
2001 Valentine - Valentine (Adam Carr)
1999 - 2004 Angel - Angel (Angel/Angelus/Liam)

1997 - 1999 Buffy the Vampire Slayer
- Buffy, přemožitelka upírů (Angel/Angelus/Liam)

1996 Macabre Pair of Shorts
(Vampire's victim)

1993 Married with Children - Ženatý se závazky = epizoda 7x21 (Frank)
1993 Best of the Best II -Aspen Extreme - Osudný svah v Aspenu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Illyria Illyria | Web | 8. června 2007 v 20:34 | Reagovat

já sem viděla horor zámek hrůzy a tam david boreanaz nehraje

2 mona mona | 13. července 2008 v 22:37 | Reagovat

Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte tím,že to zkusíte.

Nevěřím na čáry, ale..............pracují se mnou dva kolegové, kterým se to přání splnilo, takže vám přeji hodně štěstí.

Hodně lidí si není jistých, co by

v životě chtěli.

Dostal jsem tento list přes přítele, udělal jsem, co mi řekl a po týdnu se stalo skutočností to, co jsem si přál.

Tady je přesná kope, takže: funguje

to !

Řekni si pro sebe jedno jméno chlapce nebo děvčate, s kterým by jsi chtěl-a být (3x).

Mysli na něco, co by jsi chtěl-a dosáhnout v průběhu příštího týdne a řekni si to pro sebe (6x).

Kdybys si měl něco přát, co by to bylo? Řekni si to pro sebe! (9x).

Mysli na něco, co by jsi chtěl aby se událo mezi tebou a osobou na kterou jsi myslel-a při prvním obrázku a řekni si to pro sebe 12x.

Teď je tu náročná část, vyber si jedno přání z těch na které jsi už myslel-a, zkoncentruj se na to přání jak jen můžeš a nemysli na nic jiného jen na to přání.

Teď řekni svoje poslední a konečné přání vzhledem k přání, které jsi si vybral-a.

Teď když jsi toto dočetl-a, máš hodinu na to, aby jsi to poslala 15ti lidem a Tvoje přání se stane skutočností do týdne.

Čím víc lidem to pošleš, tím plněji se zrealizuje tvoje přání.

Kdyby jsi chtěl-a ignorovat tento list, opak sa ti stane skutečností

3 Adélka7 Adélka7 | 28. srpna 2008 v 20:35 | Reagovat

Hm zajímavé

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.