Michelle Trachtenberg

6. května 2007 v 11:03 | Kelly |  BtVS - Herci
Životopis Michelle Trachtenberg →

Michelle Trachtenberg
Narozena: 11.10.1985
Místo narození: New York, USA
Barva očí: Modro-zelené
Barva vlasů: Hnědé
Znamení: Váhy
Výška: 161 cm
Michelle Christina Trachtenberg je 161 cm vysoká hnědovlasá herečka s modrozelenáma očima. Z tatínkovy strany má německé předky - proto takové příjmení. Matka Lana má zase ruské kořeny (Michelle umí rusky). Má starší sestru Irene, která v roce 2006 úspěšně promovala na univerzitě.

Už od tří let vystupovala v různých reklamách. V Česku jste ji mohli vidět ve filmu "Malá špionka". V seriálu "All My Children" se seznámila se Sarah Michelle Gellar a staly se z nich velmi dobré kamarádky. Právě díky Sarah jsme mohli vidět Michelle v seriálu Buffy a díky tomuto seriálu se také stala z Michelle poměrně žádaná herečka a neustále se stává slavnější a známější. Od té doby se ukázala ve spoustě filmů - pro vás nejznámější může být asi Princezna ledu či Černé vánoce

Přátelé ji přezdívají Mitchie. Věnovala se baletu a krasobruslení, hraje tenis, . Angažuje se do charitativních akcí. S matkou žije v Los Angels a tvrdí, že právě ona ji udržuje v normálu, aby se zní nestala rozhýčkaná celebrita. V létě 2007 se rozešla s hercem Shawnem Ashorem (X-men 3). Kamarádí s Paris Hilton, Lindsay Lohan, Sarah Michelle Gellar, Hilary Duff, Scarlett Johansson, Kristen Bell, Lydia Hearst, ...
Filmografie
2007 Gossip Girl - Gossip Girl (Georgina Sparks)
2006 Black Christmas - Černé Vánoce (Melissa Kitt)
2006 Beautiful Ohio (Sandra)
2006 Vinyl (Debbie)
2005 Ice Princess - Princezna Ledu (Casey Carlyle)
2005 The Dive From Clausen´s Pier (Carrie Beal)
2005 Four Women (Cindy)
2005 Odd Girl Out (Alicia Dillingham)
2004 Eurotrip (Jenny)
2004 Mysterious Skin (Wendy)
2001-2003 Buffy, the Vampire Slayer - Buffy, přemožitelka upírů (Dawnie Summers)
2001 Truth or Scare (Host / Narrator)
2000 Can´t Be Heaven (Julie)
2000 A Father´s Choice (Kelly McClain)
1999 Inspector Gadget - Inspektor Gadget (Penny)
1998 Richie Rich´s Christmas Wish (Gloria)
1997 Meego (Maggie Parker)
1996 Harriet the Spy (Harriet M. Welsch)
1996 Christmas in My Hometown (Noelle Murphy)
1995 Melissa (Lena)
1994-1996 Adventures Pete & Pete (Nona Mecklenberg)
1991 Law and Order (Dinah Driscoll)
1983-1996 All My Children - Všechny mé děti (Lilly Benton Montgomery)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mark Mark | Web | 6. května 2007 v 13:05 | Reagovat

Dík za klik Walkere:D U Kaktyho sem ti už hlasoval teď sem ještě dohlasoval na starhvězdy:D

2 Verča Verča | Web | 6. května 2007 v 13:11 | Reagovat

Hlasovala jsem pro tebe a dík za tvůj hlas pro mě :o)

3 MiShi Shinado MiShi Shinado | E-mail | Web | 6. května 2007 v 14:11 | Reagovat

Huj mám snahu o nový rekord v komentářích a byla bych potěšena tvojí učastí http://in-omnia-paratus-i.blog.cz/0705/hele-co-kdyby-sme-trhli-rekord

4 Patty Patty | Web | 7. května 2007 v 9:11 | Reagovat

Už jsem pro tebe hlasovala...a díky za tvůj hlas pro mě:)

5 Mark Mark | Web | 7. května 2007 v 23:17 | Reagovat

psal sem ti že ten desing se krasnej myslím že jo ale stejně to píšu znova ,fakt se mi líbí:)

6 bAbY bAbY | Web | 8. května 2007 v 10:53 | Reagovat

Stav se pro ceny:)

Hned jdu hlasovat v tom prvním odkazu, páč u toho druhýho jsem už hlasovala:(( Měj se;)

7 kakusska kakusska | Web | 8. května 2007 v 10:53 | Reagovat

Ahoj!!!máš pěknej blog!!!koukni se pls i na ten můj!!!napiš mi plsík komentík estli nechceš spřátelit a hlasuj do anket a napiš mi plsík i vzkazík do návštěvní knížky(mám ji v oblíbených stránkách)

papik

kakusska

8 bAbY bAbY | Web | 8. května 2007 v 14:42 | Reagovat

Máš u mě diplom

9 bAbY bAbY | Web | 8. května 2007 v 16:42 | Reagovat

Achoj...vyhrálas u mě 267. bleskovku, tak se stav pro cenu:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.